Onze Visie

In Herinnering Uitvaartzorg is een onafhankelijke uitvaartonderneming, gevestigd in Harderwijk. Wij verzorgen uw uitvaart, ongeacht of en waar u verzekerd bent.

Open & transparant
Als uitvaartonderneming vinden wij openheid erg belangrijk. We hanteren een transparante werkwijze, ook in financieel opzicht. Waarbij u uiteraard zelf de regie in handen houdt.

Een persoonlijke uitvaart
Ieder mens is speciaal en uniek. Daarom is de uitvaartbegeleiding van In Herinnering Uitvaartzorg bij elke begrafenis of crematie anders. Wij luisteren naar uw wensen en proberen uw uitvaart zo persoonlijk en speciaal mogelijk te maken.

uitvaartverzorgers harderwijk

“Uw wensen zijn belangrijk.”

Het afscheid
Een mooi afscheid. Daar draait het uiteindelijk om. Een afscheid, dat symbool staat voor hoe u – of de overledene – in het leven heeft gestaan, is belangrijk voor de verdere verwerking van het verlies.

 Voor een mooie herinnering
Uitvaartonderneming In Herinnering Uitvaartzorg houdt rekening met de wensen van u, uw familie en/of nabestaanden. En zorgen – samen met u – voor een laatste, mooie herinnering.

Op zoek naar een uitvaartonderneming in Harderwijk? In Herinnering neemt u de zorg uit handen. Neem contact met ons op voor een liefdevolle, professionele uitvaartbegeleiding en een persoonlijk afscheid.

> Lees meer over onze uitvaartverzorgers