Onze Visie

In Herinnering Uitvaartzorg is een kleine, professionele en onafhankelijke uitvaartonderneming, gevestigd in Harderwijk. Wij verzorgen uw uitvaart, ongeacht of en waar u verzekerd bent.

Open & transparant
Als uitvaartonderneming vinden wij openheid erg belangrijk. We hanteren een transparante werkwijze, ook in financieel opzicht. Waarbij u uiteraard zelf de regie in handen houdt.

Een persoonlijke uitvaart
Ieder mens is puur. Uniek. Daarom is de uitvaartbegeleiding van In Herinnering Uitvaartzorg bij elke begrafenis of crematie anders. U mag afscheid nemen op uw eigen manier, in uw eigen tempo. Wij kijken niet op de klok, maar naar uw wensen. Denken creatief met u mee, om uw wensen te vertalen naar een warm, passend afscheid. U – en de overledene – verdienen die aandacht, wij geven die graag.

uitvaartverzorgers harderwijk

“Wij kijken niet op de klok, maar naar uw wensen.”

Het afscheid
Een mooi afscheid. Daar draait het uiteindelijk om. Maar niet alleen de uitvaart, ook de periodes voor en na de begrafenis of crematie verdienen aandacht. Die periodes zijn minstens zo belangrijk, weten we uit ervaring. Een afscheid, dat symbool staat voor hoe u – of de overledene – in het leven heeft gestaan, is belangrijk voor de verdere verwerking van het verlies.

 Voor een mooie herinnering
Uitvaartonderneming In Herinnering Uitvaartzorg houdt rekening met de wensen van u, uw familie en/of nabestaanden. En zorgen – samen met u – voor een laatste, mooie herinnering.

Op zoek naar een uitvaartonderneming in Harderwijk? In Herinnering neemt u de zorg uit handen. Neem contact met ons op voor een liefdevolle, professionele uitvaartbegeleiding en een persoonlijk afscheid.

> Lees meer over onze uitvaartverzorgers