Ons Team

Het team van In Herinnering Uitvaartzorg bestaat uit uitvaartverzorgers Ingrid van Bakel en Mirjam Hoogendorp. Als twee zussen besloten zij hun kennis en ervaring te bundelen.

Een mooie herinnering blijft…
Als uitvaartverzorgers vinden wij het belangrijk een mooie herinnering mee te geven aan de nabestaanden. Op een professionele, zorgvuldige en dienstverlenende manier vertalen wij uw wensen, of die van de overledene en/of nabestaanden, stap voor stap naar een persoonlijk, passend en mooi afscheid. Het is een proces waarin herinneringen een belangrijke rol spelen. Door die herinneringen blijft de overledene voortleven, ze dragen bij in het accepteren van het verlies.

Een uitvaart vormgeven is het creëren van die laatste, mooie herinnering. Het afsluiten van een leven kan heel mooi zijn. Een moment waar op een goed gevoel op teruggekeken kan worden. Dat troost biedt.

> Lees meer over onze werkwijze

uitvaart regelen harderwijk

“Een afscheid omarmt de dood, en knuffelt tegelijkertijd het leven.”

Uw steun en toeverlaat
Wilt u meer informatie over onze uitvaartonderneming en/of uitvaartverzorgers? Of heeft u hulp nodig bij het regelen of vastleggen van een uitvaart? Laat het ons gerust weten. Wij komen graag bij u langs voor een (kosteloos) en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Ingrid van Bakel & Mirjam Hoogendorp
Uitvaartverzorgers In Herinnering Uitvaartzorg Harderwijk