Uitvaartkosten

Het regelen van een uitvaart is een kostbare zaak. Onder andere door de verschillen in de plaatselijke begraafplaatstarieven per gemeente. Maar de uitvaartkosten zijn natuurlijk ook afhankelijk van uw eigen wensen. Wilt u een uitgebreide of sobere uitvaart? Verwacht u veel, of weinig mensen?

Uitvaartverzekeraars zoals Monuta, Yarden en Dela werken vaak samen met vaste uitvaartondernemers of regelen zelf de uitvaart. Het is echter een misverstand te denken, dat u door de verzekering – die u misschien bij een van hen heeft afgesloten, vastzit aan één bepaalde uitvaartondernemer.

In Herinnering Uitvaartzorg is niet aangesloten bij een verzekeringsmaatschappij. Dat betekent dat u van ons het juiste aanbod van diensten mag verwachten, dat het beste past bij de overledene en zijn/haar naasten.

uitvaartkosten

“U heeft altijd de keus zélf een uitvaartbegeleider te kiezen. Ongeacht of en waar u verzekerd bent.”

Uw uitvaartverzekering of kapitaalverzekering
Als u wilt, regelen wij alles met desbetreffende uitvaartverzekeringsmaatschappij. Zodat u daar geen omkijken meer naar heeft. Heeft u een kapitaalverzekering afgesloten? Dan krijgt u een bepaald bedrag uitgekeerd, dat u vrij kunt besteden.

Bij een natura verzekering heeft u recht op een standaard pakket diensten en goederen. Alles wat buiten dat verzekerde pakket valt, zult u zelf extra moeten bijbetalen. Als u kiest voor een zelfstandige uitvaartbegeleider kan deze vorm van verzekering, in overleg met uw verzekeringsmaatschappij, omgezet worden in een uit te keren bedrag (dat soms wel lager kan uitvallen).

In Herinnering Uitvaartzorg. Voor iedereen. En elk budget.
Wat uw verzekerd bedrag of budget ook is: samen met In Herinnering Uitvaartzorg regelt u de uitvaart die bij u en binnen uw bestedingsruimte past.

Wilt u weten wat uw afscheid kost? Neem gerust contact met ons op voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wij maken graag een begroting. Voor een begrafenis of crematie die bij u past.

Meer informatie of direct een offerte ontvangen?

[contact-form-7 404 "Not Found"]