Nazorg

Nu ‘t rouwrumoer rondom jou is verstomd,
de stoet voorbij is, de schuifelende voeten,
nu voel ik dat er een diepe stilte komt,
en in die stilte zal ik je opnieuw ontmoeten…

Rouwverwerking
De dagen voor de uitvaart gaan voor u, als nabestaande, meestal in een roes voorbij. U wordt overspoeld door emoties en er moet veel geregeld worden. Door al het bezoek en de aandacht die u van mensen rondom u krijgt, is de dag van de uitvaart snel aangebroken. Soms te snel. En heeft u relatief weinig tijd gehad voor de verwerking van het verlies.

Natuurlijk ondersteunt In Herinnering Uitvaartzorg u zoveel mogelijk. Vanaf het moment van overlijden tot en met de uitvaart. Toch breekt er na de uitvaart vaak een hele moeilijke periode aan. Nabestaanden moeten wennen aan het leven zonder de overledene. Het verlies dringt door. En dan moet er ook nog een hoop geregeld worden; diverse instanties moeten worden ingelicht, abonnementen opgezegd. Het blijkt vaak heel veel te zijn.

nazorg na uitvaart

“In Herinnering Uitvaartzorg laat u na de uitvaart niet los, maar zal u ook in die periode steunen.”

Nazorg
In Herinnering Uitvaartzorg laat u na de uitvaart niet los, maar zal u ook in die periode steunen. Gedurende 14 dagen na de uitvaart komen wij nog eens bij u langs om te kijken welke steun u nog nodig heeft.

Natuurlijk evalueren we ook de dag van de uitvaart met elkaar, overhandigen wij u de factuur en nemen deze samen door. Wij vinden het belangrijk dat u ook daar met een goed gevoel op terug kunt kijken. En misschien heeft u nog vragen rond het overlijden, administratieve zaken, asbestemming of grafmonument waar wij u mee op weg kunnen helpen.

Wilt u meer informatie over uitvaartmogelijkheden, het wensformulier, het gratis wensenboekje neemt u dan contact met ons op.